Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

  • 100% sikker betaling

  • Betal i norske kroner

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

Lignende opplevelser

Lignende kategorier

Berlins fjernsynstårn på Alexanderplatz

Lagre
Slett lagret produkt

På fjernsynstårent (Berliner Fernsehturm) på Alexanderplatz i Berlin får du en 360 graders panorama utsikt over Berlin, 207 meter over byen. Det er virkelig spektakulært! Bestill billetter til Berlins fjernsynstårn på Alexanderplatz her!

Har du lyst til å utforske Berlin med en 360 graders utsikt over den vakre byen? Da er Fjersynstårnet den rette plassen for deg. Fra 203 og 207 meters høyde kan du se ut over hele byen og dens mange turist attraksjoner: Reichtag (regjeringsbygget), Brandenburg Tor , Berlins sentralstasjon og alle de vakre bygatene, i tillegg til Olympiastadion , museumsøya (Museumsinsel) og Potsdamer Platz .

Med rundt 1.2 millioner besøkende hvert år er fjernsynstårnet en av de mest populære turistattraksjonene i Berlin. Det er derfor vel verdt å bestille billettene dine på forhånd.

Du kan bestille følgende billetter:

Earlybird-billett: Du må gå inn i tårnet før kl. 11.00, men du kan bli så lenge du vil. Fjernsynstårnet har åpent fra kl. 09.00 fra mars til oktober og fra kl. 10.00 fra november til februar. Med en earlybird-billett slipper du å vente i køen + du får adgang til Berlins høyeste bar.

Kveldsbillett: Du får adgang til fjernsynstårnet fra kl. 21.00 til det stenger. Du slipper å vente i køen + du får adgang til Berlins høyeste bar.

Viktig informasjon:

- Her kan du bestille følgende billetter:

*Earlybird-billett: Du må gå inn i tårnet før kl. 11.00, men du kan bli så lenge du vil. Fjernsynstårnet har åpent fra kl. 09.00 fra mars til oktober og fra kl. 10.00 fra november til feburar. Med en earlybird-billett slipper du å vente i køen + du får adgang til Berlins høyeste bar. Dersom du er for sen har du dessverre ikke krav på refusjon.

*Kveldsbillett: Du får adgang til fjernsynstårnet fra kl. 21.00 til det stenger. Du slipper å vente i køen + du får adgang til Berlins høyeste bar. Billetten vil ikke være gyldig tidligere på dagen.

- Billetten er kun gyldig på valgt dato.

- Barnepriser er for barn mellom 4 og 16 år. Barn under 4 år går gratis.

- Berlins fjernsynstårn (Berliner Fernsehturm) holder åpent fra mars til oktober: daglig fra kl. 09.00 til midnatt. Fra november til februar: daglig fra kl. 10.00 til midnatt.

- Berlins Fjernsynstårn (Berliner Fernsehturm) ligger i Panoramastrasse 1A, Alexanderplatz, 10178, Berlin.


 

Åpningstider

Mars til oktober: Daglig fra kl 9.00 til midnatt. November til februar: daglig fra kl. 10.00 til midnatt.

Åpningstider

Veibeskrivelse

Berlins fjernsynstårn på Alexanderplatz

Adresse
TV Turm Alexanderplatz, Alexanderplatz, Panoramastraße 1A, 10178 Berlin

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine