Ticmate
Billetter til internasjonale begivenheter
Aktiv i 130 land på 6 kontinenter

Om BerlinBilletter.no

BerlinBilletter.no er et svensk-eid firma med kontorer i Sverige, København og Barcelona, med et telefonkontor i London. Berlinbilletter.no er her for å hjelpe alle som er interessert i informasjon og billetter til attraksjoner, kabareter, omvisninger og middags-arrangementer i Berlin på en rask, sikker og problemfri måte. Takket være våre lokale avtaler og kontakter kan vi alltid tilby konkurransedyktige priser, også til arrangementer som kanskje er utsolgt i Berlin. Som vår klient kan vi garantere at du kan kjøpe billettene dine sikkert, under sikre omstendigheter, og at vi vil gjøre vårt beste for å gjøre ditt opphold i Berlin like fantastisk som du har drømt om.

En forretningsidé drevet av lidenskap og interesse

Mannen bak Berlinbilletter.no, Marcus Moeschlin, har et lidenskapelig forhold til fotball, musikaler, konserter, severdigheter og andre typer arrangementer. Allerede som 18-åring organiserte han rocke-konserter rundt i Sverige. Hans karriere har alltid vært fokusert på å tilby folk de beste arrangementene og internasjonale erfaringene til konkurransedyktige priser, spesielt under Marcus tid som eier av Box Office i Sverige. Marcus er også blandt en håndfull av digitale pionerer innenfor arrangementbransjen, og så tidlig som I 1990 hjalp han til med å skape Global Tickets, et unikt nettverk hvor 22 land kjøpte og solgte internasjonale arrangementbilletter seg imellom. I 1990 brukte konkurrentene fortsatt fax, telefax og telefoner. For denne pionerjobben mottok Global Tickets “The Queen’s Award” i 1992 for beste eksportidé.

På det danske kontoret i København sitter Kim Harbers, Lene Aagesen, Camilla Bidstrup. På det svenske kontoret i Stockholm sitter Anna Leppäniemi. De har akkurat som Marcus en utrolig lidenskap for alle slags arrangementer rundt om i verden, med hovedvekt på musikaler og fotball.
På det danske kontoret i København finner du Kim Harbers og Lene Aagesen. Kim, som Marcus, har et lidenskapelig forhold til alle typer arrangementer rundt i verden, med et fokus på musikaler og sport. Kims karriere innenfor billettsalg til internasjonale arrangementer startet i 1996, når Kim ble ansatt av ARTE Udland, en av mange firmaer innenfor Global Tickets-nettverket. Kim var landsjef i Danmark i mange år, og sjef for den nordiske regionen. Lene Aagesen var den første ansatte i ARTE Udland, når dette internasjonale billettsalgskontoret ble grunnlagt over 30 år siden! Hun var den første i Danmark med erfaringer i å selge billetter til internasjonale arrangementer og Lene har vært i bransjen siden da! Lenes kunnskap om internasjonalt billettsalg til internasjonale arrangementer er unik.
Kort sagt ligger det mange års erfaring bak Berlinbilletter.no, med kontorer i Sverige, Danmark og et telefonkontor i London og København, hvilket gjør Berlinbilletter.no til et lokalt firma med et globalt nettverk og ambisjoner.

BerlinBilletter.no eies av Ticmate

Marcus Moeschlins moderfirma Ticmate hhar eksistert siden 2006 og har vokst jevnt fra begynnelsen. Ticmates visjon er å være den ledende leverandøren i Europa for billettsalg til internasjonale arrangementer og arrangementreiser av alle slag. Som en del av denne strategien har Ticmate lansert sin første musikkside LondonMusikaler.se. I dag kan du finne LondonMusikaler.se på ti forskjellige språk i mer enn ti land inklusiv LondonMusikaler.no i Norge. Visjonen for Berlinbilletter.no er å være tilgjengelig på mer enn 16 språk og å hjelpe lokale kunder i mer enn 40 land. I 2009/2010 lanserte Ticmate også nettsider med salg av fotballbilletter på LondonFotball.no, BarcelonaFotball.no, MadridFotball.no og ItaliaFotball.no og har også de veldig populære nettsidene LondonBilletter, PrahaBilletter, ParisBilletter, NewYorkBilletter BarcelonaBilletter, RomaBilletter og MadridBilletter sider som BerlinBilletter.no selger billetter for attraksjoner, turer, severdigheter og arrangementer!I styret kan du finne VD Marcus Moechlin Ole Oftedal, Jan Friedman og Kim Harbers Rix. Både Oftedal og Friedman har mange års erfaring i firmaledelse og sitter i mange styrer innenfor handel, reise og media.