Sightseeing

Du kan oppleve Berlin Sightseeing på mange måter. Her kan du finne Hopp-på-hopp-av sightseeing i Berlin, Berlin fra en sparkesykkel eller se Berlin fra en Trabant på vår Trabi Safari Berlin. Billetter til sightseeing i Berlin kan bestilles her!

Sightseeing
 
Trabi Safari Berlin

Trabi Safari Berlin

Utforsk Berlin fra en Trabi på en av våre Trabi Safari Tours! Vi tilbyr tre Trabi-turer: The Wall Ride, City West eller Wild East. Kjør rundt i trabien og hør om severdighetene via lydguidesystemet i bilen. Gratis for barn under 15 år. Bestill i dag!

Fra 516 kr
Berlin Segway Utflukt

Berlin Segway Utflukt

Nyt Berlin fra en segway! Det den morsomste måten å utforske Berlin, mens du lærer om den tyske hovedstaden idet du kjører gjennom den historiske byen. I løpet av tre timer på segway får du se hovedattraksjonene i Berlin, høre fascinerende anekdoter, ta bilder og diskutere byens historie. Sikre deg en plass!

Fra 705 kr
Berlin Sightseeing Hopp-Av-Hopp-Av

Berlin Sightseeing Hopp-Av-Hopp-Av

4.0
(1)

Opplev Berlin i ditt eget tempo med Berlin Hop-on Hop-off-sightseeingbussene. Velg mellom 3 ruter og to kombobilletter. Det er gratis for barn under 6 år. Bestill her og begynn å utforske byen med en gang du kommer til Berlin!

Fra 192 kr
Segwaytur til Berlinmuren

Segwaytur til Berlinmuren

Utforsk Berlins fascinerende historie på denne populære segwayturen til Berlinmuren! Vår segwaytur til Berlinmuren utforsker ikke kun de fysiske restene av den tidligere muren, men den kaster også lys på de kreftene som resulterte i Berlinmurens oppførelse, hvordan livet var i dens skygge og begivenhetene som førte til dens fall i 1989. Bestill her!

Fra 705 kr
Berlin Food Crawl

Berlin Food Crawl

På denne kulinariske spaserturen gjennom Berlin-.Mitte og nabolaget Prenzlauer Berg, får du oppleve at det er mer til Tysk mat enn bare poteter! Nyt smaksprøver på de mest kjente tradisjonelle tyske rettene, og oppdag hva byens multi-kulturelle matscene har å by på. Ikke gå glipp av dette - bestill nå!

Fra 421 kr
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn