Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

Billetter i Berlin

Velkommen til Berlinbilletter.no, siden for deg som vil ha billetter til kabareter, turer og sightseeing i Berlin. Her kan du enkelt og raskt bestille billetter til Friedrichstadt Palast eller Wintergarten Berlin, eller hva med en sightseeingtur gjennom Berlin på en Segway eller i en god, gammel Trabant! Her kan du også bestille billetter til turer til fots eller på sykkel i Berlin, og se berømte steder som Potsdam og Berlinmuren. Berlin har så mye å by på, og du kan få billetter til det meste av det - her på Berlinbilletter.no!

  • Over 3,4 millioner solgte billetter

    +4000 produkter i 30 byer

  • 100% sikker betaling

    Du kan føle deg 100 % trygg når du gjennomfører ditt kjøp på vår side

  • Betal i Norske kroner

    Du betaler med norske kroner og slipper skjulte avgifter

Lignende opplevelser

Lignende kategorier

DDR-museet Berlin

4.5 (17)
Fra kr 108

DDR-museet i Berlin er ikke et stort museum, men det er en av Berlins toppattraksjoner og et absolutt "must" å få med seg. Lær deg alt du trenger å vite om DDRs historie og se på DDR-memorablia. Bestill billetter til DDR-museet i Berlin her!

Hva kan jeg forvente?

Opplev historie med en livlig, interaktiv og gøy vri: DDR-museet gir deg en hands-on erfaring av hvordan hverdagslivet var under den forsvunnede stat og sosialismen. Besøkende får muligheten til å utvide horisonten innenfor forskjellige tema og overveie gamle klisjer. Utstillingene er direkte tilgjengelig for de besøkende - kun et fåtall av dem obevares i glasskap. Alt venter på å bli rørt og erfart: åpne opp skuffer og skap, gjennomsøk og oppdag!

Det er mye som venter på å bli oppdaget i DDR-museet: finn et sete i trabanten og rus opp motoren, se på TV i den autentiske DDR-stuen og gå igjennom skuffene til Karat-veggseksjonen. Her finner du også dokumentarer som du kan se på mens du sitter i en orginal DDR-kinostol. Det er også mulig å se reprise fra fotballkampen mellom DDR og FRG, eller man kan danse lipsi. Alt dette krydret med viktig og interessant informasjon om de ulike temaene.

Under de vaktsomme øynene til Marx, Engels og Lenin, er Tysklands sosialistiske enhetsparti utstillingens sentrale fokus. Den er organisert i ulike tema som staten, økonomi, NPA, søsterstatene, ideologi, opposisjon og Stasi politiet. De interaktive elementene gir deg all informasjonen du trenger innenfor hvert tema.

Utstillingen er på tysk og engelsk, i tillegg til andre språk.

Viktig informasjon

- DDR-museet holder åpent mandag-søndag fra kl. 10.00 til 20.00 og lørdag fra kl. 10.00 til 22.00.

- DDR-museet ligger i Karl-Liebknecht Strass 1, 10178 Berlin.

Billettkategorier

- Barnepriser gjelder for barn fra 6 til 15 år. Barn under 5 år går gratis.
- Du kan velge mellom tre typer billetter: voksen, barn og slipp-køen.
- Slipp-køen-billettene er gyldige i 12 måneder. Standard inngangsbilletter er kun gyldige på valgte dato.

Åpningstider

Mandag-søndag: kl. 10.00-20.00. Lørdag: kl. 10.00-22.00

Toppselger

Umiddelbar bekreftelse

Printet billett

Spar tid - slipp køen

Åpningstider

Veibeskrivelse

DDR-museet Berlin

Adresse
DDR Museum, Karl-Liebknecht-Str. 1, 10178 Berlin, Germany.

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine