Berlin på sykkel

Berlin sett fra en sykkel er en fin måte å oppleve en sightseeing i Berlin på. Her kan du bestille turer med sykkel til der den kalde krigen foregikk, Potsdam og Berlin under andre verdenskrig. Bestill billetter til Berlin på sykkel sightseeingturer!

Berlin på sykkel
 
Berlin By - Sykkel Tur

Berlin By - Sykkel Tur

4.5
(2)

Vår Alt i Ett Berlin By Sykkel Tur er en utmerket måte å lære om denne flotte byen på en eneste tur! Bli orientert om Berlin slik det var og slik det er I dag. Bestill din(e) billett(er) for vår Alt i Ett Berlin By Sykkel Tur her!

Fra 295 kr
Berlinmur og Kald Krig Sykkel Tur

Berlinmur og Kald Krig Sykkel Tur

Vår Berlinmur og Kald Krig Sykkel Tur tar deg inn I den mørkere siden av Berlins historie. Denne 5 timers turen gjennom Berlin viser deg hvordan Berlinmuren og den kalde krigen påvirket Berlin enormt. Bestill dine billetter her!

Fra 295 kr
Potsdam Berlin Sykkel Tur

Potsdam Berlin Sykkel Tur

Potsdam er Berlins mest populære dagstur- destinasjon. Potsdam, en UNESCOverdensarve, er perfekt for sykling med vakre parker og smug. Book billetter til vår Potsdam utflukt sykkel tur her!

Fra 505 kr
Berlin Exposed - Sykkel Tur

Berlin Exposed - Sykkel Tur

Vår Tøffe Sykkel Tur: Berlin Avslørt er den perfekte måten å se den tøffe og virkelige siden av Berlin på, fra gatekunst til luksuriøse eiendommer, fra Tempelhof Lufthavn til Ingenmannsland! Bestill Billetter til Vår Tøffe Sykkel Tur her!

Fra 295 kr
Tredje Riket Sykkel Tur

Tredje Riket Sykkel Tur

Sykle gjennom det tidligere tredje riket, og oppdag Berlins historie på en ny måte! Besøk det tidligere jødiske kvarteret, nazibunkere, ødelagte bygninger, monumenter fra motstandsbevegelsen, slagmarker og mer. Sikre deg en plass hjemmefra!

Fra 295 kr
El-sykkeltur i Berlin

El-sykkeltur i Berlin

Se mer av Berlin på vår spennende el-sykkeltur! Besøk mange av Berlins severdigheter, som Brandenburger Tor, Reichstag, Checkpoint Charlie, minnesteder og mer! Bestill billetter hjemmefra og sikre deg en plass på denne morsomme turen!

Fra 516 kr
Kveldsmattur på sykkel

Kveldsmattur på sykkel

Vår kveldsmattur på sykkel er en av våre favoritter! På denne turen får du se enda mer av Berlin! Besøk pulserende Prenzlauer Berg og prøv noen av våre favoritt steder. All mat er inkludert! Bestill din tur hjemmefra og sikre deg en plass på den populære turen!

Fra 516 kr
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn