Berlin Segway Utflukt

Berlin Segway Utflukt

Pris fra 690 kr

Nyt Berlin fra en sparkesykkel, den beste og morsomste måten å utforske Berlin, og det er ikke bare moro, du vil også lære masse om Tysklands hovedstad. Billetter til Berlin by sparkesykkel tur kan bestilles her!

På rundt 3 timer på denne alt-i-ett byutflukten med sparkesykkel, skal vi vise deg alle hovedattraksjonene i Berlin, hvor vi tar noen pauser i blant for å la inntrykkene synke inn, høre på fascinerende anekdoter, ta bilder, og diskutere Berlins historie. Din kunnskapsrike og engelsktalende guide vil også gi deg nåtidens fakta og livsstiler i Berlin, og vil være tilgjengelig for å svare på dine spørsmål.

Du vil se og høre om Berlin Muren, og vandre gjennom Checkpoint Charlie. Du vil stå på toppen av Hitlers bunker, og se Reichstag, og høre historien om hva som førte til at Hitler kom til makten. Underveis på sparkesykkel-utflukten vil du også få se og høre om Brandenburg Tor, Marx & Engels Platz, Postdamer Platz, Unter den Linden, ‘the Deathstrip’  som delte Øst- og Vest-Berlin, Berlin Statsoper og mye, mye mer.

VIKTIG INFORMASJON:

- Alle utflukter foregår på engelsk
- Varighet er mellom 3 og 3,5 timer, inkl. 30 min med øvelse.
- Mat og drikke er ikke inkludert i prisen.
- Gravide kvinner og personer under 15 år KAN IKKE delta på denne utflukten, og bevis for alder må fremvises på forespørsel.
- Deltakere må veie mellom 45 - 115kg for å kunne delta på denne utflukten.
- Alle deltakere må inneha førerkort for enten moped eller bil!
- Du må betale et depositum på 200,- Euro pr.reservering (IKKE pr.pers.) direkte til guiden før turstart, enten som kontanter eller belastet kredittkort med et depositum som vil bli refundert når turen er over, så sant  sparkesykkelen blir returnert uten skader!
- Vennligst kle deg etter været og bruk sko uten hæler ettersom sparkesykkelen fungerer bedre med flate sko enn høye hæler.
- Berlin Sparkesykkel Tur starter og ender ved TV tårnet, Alexanderplatz i Berlin.

 

Bestill billetter

Dato
Berlin Segway Utflukt Info

Berlin Segway Utflukt
Berlin City Segway Tour,
TV Tower, Alexanderplatz,
10178 Berlin.

Info

Berlin Segway Utflukt
1. mars til 31. mars: Daglig kl. 10:00
1. april til 31. oktober: Daglig kl. 10:00 og 14:00

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse
Ta S-banen eller U-banen til Alexanderplatz stasjon

Se på et kart Se på et kart

21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn