Sightseeing

Du kan oppleve Berlin Sightseeing på mange måter. Her kan du finne Hopp-på-hopp-av sightseeing i Berlin, Berlin fra en sparkesykkel eller se Berlin fra en Trabant på vår Trabi Safari Berlin. Billetter til sightseeing i Berlin kan bestilles her!

Sightseeing
 
Trabi Safari Berlin

Trabi Safari Berlin

Å se Berlin fra en Trabant på en av våre Trabi Safari Turer er virkelig moro. Vi tilbyr 3 Berlin Trabi Turer; The Wall Ride, klassisk Berlin eller Ville Vesten Tur. Bestill billetter for Berlin Trabi Safari Turer her!

Fra 505 kr
Berlin Segway Utflukt

Berlin Segway Utflukt

Nyt Berlin fra en sparkesykkel, den beste og morsomste måten å utforske Berlin, og det er ikke bare moro, du vil også lære masse om Tysklands hovedstad. Billetter til Berlin by sparkesykkel tur kan bestilles her!

Fra 690 kr
Berlin Sightseeing Hopp-Av-Hopp-Av

Berlin Sightseeing Hopp-Av-Hopp-Av

4.0
(1)

Berlin City Sightseeing Hopp-På-Hopp-Av er en enkel og personlig måte å se hele Berlin på. Hopp-PåHopp-Av Berlin Tradisjonell loop, Berlin Livsstil loop, eller kombiner de to turene. Reserver billetter her!

Fra 196 kr
Segwaytur til Berlinmuren

Segwaytur til Berlinmuren

Utforsk Berlins fascinerende historie på denne populære segwayturen til Berlinmuren! Vår segwaytur til Berlinmuren utforsker ikke kun de fysiske restene av den tidligere muren, men den kaster også lys på de kreftene som resulterte i Berlinmurens oppførelse, hvordan livet var i dens skygge og begivenhetene som førte til dens fall i 1989. Bestill her!

Fra 690 kr
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn