Berlin Attraksjoner

Du kan ikke reise til Berlin uten å besøke noen av de største attraksjonene som byen har å by på. Opplev Madame Tussauds, DDR-museet, Berlin Dungeon, AquaDom og SeaLife Berlin, fjernsynstårnet på Alexanderplatz eller en av byens mange andre populære serverdigheter. Her kan du bestille billetter på forhånd, hoppe over køen og kanskje til og med spare penger!

Berlin Attraksjoner
 
Berlins fjernsynstårn på Alexanderplatz

Berlins fjernsynstårn på Alexanderplatz

5.0
(1)

På fjernsynstårent (Berliner Fernsehturm) på Alexanderplatz i Berlin får du en 360 graders panoramautsikt over Berlin, 207 meter over byen. Det er virkelig spektakulært! Bestill billetter til Berlins fjernsynstårn på Alexanderplatz her!

Fra 147 kr
Berlin WelcomeCard

Berlin WelcomeCard

Et Berlin WelcomeCard er (nesten) alt du trenger når du besøker Berlin. Berlin WelcomeCard gir deg ubegrenset offentlig transport (sone AB eller ABC) og store rabatter til over 200 museer, guidede turer, restauranter og velvære. Kjøp ditt kort her!

Fra 201 kr
AquaDom og SEA LIFE® Berlin

AquaDom og SEA LIFE® Berlin

Velkommen til AquaDom og SEA LIFE® Berlin. Det er på tide å utforske havets vidunderlige skapninger. Bestill billetter til AquaDom og Sea Life Berlin, og bli med på en reise igjennom havets verden.

Fra 181 kr
DDR-museet Berlin

DDR-museet Berlin

DDR-museet i Berlin er ikke et stort museum, men det er en av Berlins toppattraksjoner og et absolutt "must" å få med seg. Lær alt du trenger å vite om DDRs historie og se på DDR-memorablia. Bestill billetter til DDR-museet i Berlin her!

Fra 98 kr
Madame Tussauds Berlin

Madame Tussauds Berlin

Besøk de berømtes verden hos Madame Tussauds i Berlin for et nært og personlig møte med dine favorittstjerner slik som Johnny Depp, Angelina Jolie, George Clooney, Lady GaGa, Justin Bieber og mange flere. Bestill billetter til Madame Tussauds i Berlin her!

Fra 237 kr
LEGOLAND® Discovery Centre i Berlin

LEGOLAND® Discovery Centre i Berlin

Gled deg over LEGOLAND® Discovery Centre i Berlin og dets mange attraksjoner slik som 4D kino, drageslottet, legofabrikken og mye mer. Bestill billetter til LEGOLAND® Discovery Centre i Berlin her!

Fra 186 kr
Berlin Dungeon

Berlin Dungeon

Velkommen til Berlin Dungeon som har mer enn 700 år skremmende europeisk og tysk historie bak seg. Om du tør, bestill billetter til Berlin Dungeon her og få adgang til 9 fryktinngytende show, liveskuespillere, 1 raftetur og mye mye mer!

Fra 217 kr
Berlin Pass

Berlin Pass

Berlin sightseeing pass gir deg gratis inngang til over 50 attraksjoner uten ytterligere betaling. Beste steder inkluderer Berliner Dom, Pergamon Museum, Checkpoint Charlie Museum og mange flere. Skaff deg Berlin Pass her.

Fra 495 kr
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn